TAALLESSEN
WEBGUIDE
PAGINA'S
Studentenjob
Jobstudent
Vakantiejob
Harry Potter
Stage
Bloemen
Taalcurus
Onderwijs
Pretparken
Sportwinkel
Merkkleding
Lastminute
Wisselkoersen
Taal in Praktijk
Leer een taal in het land waar die taal wordt gesproken. Engels, Spaans, Portugees, Frans, Duits, Italiaans, Chinees en Arabisch. Volg lessen o.m. in Londen, Dublin, Belfast, Barcelona, Sevilla, Salamanca, Lissabon, Berlijn,...
www.taalinpraktijk.nl
Universitair Centrum voor Talenonderwijs
In het talencentrum van de universiteit Gent kan u taallessen volgen in avondonderwijs.
www.uct.ugent.be
Berlitz Taalcursus
Meer dan 100 taalcursussen. Ontdek ons ruime aanbod taallessen.
www.berlitz.be
Taalcursus Esperanto
Meertalige website waarmee Internetgebruikers gratis en op een gemakkelijke manier Esperanto kunnen leren.
nl.lernu.net
Eurospeak
Taalopleidingen op maat en in groep, intensieve cursussen, functionele modules, taal per telefoon.
www.eurospeak.be
SCVO Taalcursussen
Centrum voor volwassenenonderwijs dat modern talenonderricht biedt in veertien talen (te Antwerpen).
www.scvo-talen.be
De Pauw
Taalvakanties voor jongeren, intensieve taalcursussen en/of gecombineerd met culturele uitstappen en ??n of meer sporten.
www.depauw.be
 
Idiomas
Idiomas bestaat al sinds 1995 en heeft zich gespecialiseerd in zelfstudie taalcursussen.
www.idiomas.be
 
Spaans Cursus in Peru
Leer Spaans in Cusco met Proyecto Peru. Spaans leer je met een Spaans cursus op een erkende taalschool. Spaans voor alle niveaus, in groep en individuele les.
nl.proyectoperucentre.org
 
Taalcursus Italiaans in Pisa en Viareggio
Talenschool in italie voor buitenlanders die italiaans willen leren met cursussen op elk niveau.
www.ilm.it/nl
   Resultaten: 10
   Pagina: 1 
    
Voeg uw website toe Meld een gebroken link

Webguide is een Vlaamse zoeksite en online startpagina. Het is mogelijk om uw eigen website toe te voegen op deze website en zo bezoekers aan te trekken. Webguide trekt vele bezoekers aan uit de hele Benelux: Vlaanderen en Nederland. Vind gemakkelijk de dingen die u wilt via onze zoekbox. Hier vindt u ook vele bedrijven en online handelszaken waar u vanalles kan bestellen. Vele artikelen worden hier te koop aangeboden in winkels. Voor online shopping is de juiste plek op internet. Een ruim aanbod van producten en diensten komt u tegen op deze webstek. Kijk maar eens goed rond en sta verbaasd over wat u ziet. Webguide is een algemene informatiesite over uiteenlopende onderwerpen en materies. Aan online winkelen en shopping wordt een nieuwe dimensie verschaft. Vernieuwing is ons codewoord, maar misschien denkt u: dat is enkel zoals het hoort. Een rechtstreekse toegang tot handelsinformatie levert Webguide. Onze ambitie is de beste Vlaamse handelsgids en bedrijfgids te zijn. Uiteenlopende producten en diverse services staan vandaag in aanbieding. Binnenland en buitenland geven hun grootste geheimen prijs. Bedrijven uit alle Vlaamse en Nederlandse gemeenten komen aan bod. Aanmelden wil niet zeggen dat u automatisch wordt opgenomen. Onze informatie is door mensen bezocht en ge?ndexeerd. Dit is een bron van vreugde voor elke bezoeker en webmaster. Webguide heeft de ambitie de beste webgids te worden in het Nederlandstalige gebied.