FILATELIE
WEBGUIDE
PAGINA'S
Postzegels
Verzamelen
Munten
Numismatiek
Verzamelaar
Stamboom
Photoshop
Fotobewerking
KroatiŽ
Vakantie
GSM
Dating
Wisselkoersen
K.L.B.P.
De Koninklijke Landsbond der Belgische Postzegelkringen vzw. is een landelijke federatie met meer dan 375 postzegelkringen.
www.frcpb.be
Postzegelvereniging Ambiorix
Alles wat je moet weten over postzegels verzamelen en postzegeltentoonstelling.
www.postzegelclubambiorix.be
Postzegel Magazine
Maandblad van de vzw Koninklijke Vlaamse bond van postzegelverzamelaars.
users.skynet.be/depostzegel
Munten- en PostzegelOrganisatie
Handige informatie en data over onder georganiseerde beurzen, veilingen en taxatiedagen.
www.mpoweb.nl
JeugdFilatelie
Alles over postzegels verzamelen. JeugdFilatelie Nederland (JFN) is een overkoepelende organisatie, van 100 postzegelclubs voor de jeugd.
www.jeugdfilatelie.nl
Edel Collecties
Erkend vakhandel filatelie gevestigd in Turnhout.
www.edelcollecties.be
123 Filatelie
Postzegelgroothandel met enkele duizenden klanten in haar bestand.
www.123filatelie.nl
 
Postzegel Veiling
Aankopen van postzegels via een veilingsysteem.
www.postzegels.net
 
Postbeeld
De grootste online postzegelshop.
www.postbeeld.com
 
Postzegels Duitsland
Informatie over Duitse postzegels, de nadruk ligt op plaatfouten en afwijkingen. De website heeft ook een weblog dat regelmatig wordt bijgewerkt.
www.plaatfouten.org
   Resultaten: 10
   Pagina: 1 
    
Voeg uw website toe Meld een gebroken link

Webguide is een Vlaamse zoeksite en online startpagina. Vele artikelen worden hier te koop aangeboden in winkels. Groot is waarschijnlijk uw bewondering maar dat is geen uitzondering. Deze webstek levert innovatieve oplossingen voor al uw problemen. Via het menu aan de linkerkant kan u selecteren welke informatie u kan interesseren. Een rechtstreekse toegang tot handelsinformatie levert Webguide. Onze ambitie is de beste Vlaamse handelsgids en bedrijfgids te zijn. Handelaars in Vlaanderen en Nederland kunnen zich aanmelden. Uiteenlopende producten en diverse services staan vandaag in aanbieding. Binnenland en buitenland geven hun grootste geheimen prijs. Wij willen leren u te informeren over alles wat u goeddunkt. Bedrijven uit alle Vlaamse en Nederlandse gemeenten komen aan bod. Winkels en shops uit de hele Benelux bieden hun waren aan. Bedrijven gids met extra info per rubriek en gerangschikt onderwerp. Aanmelden wil niet zeggen dat u automatisch wordt opgenomen. Hier krijgt u enkel resultaten van uw eigen streek. Onze informatie is door mensen bezocht en ge?ndexeerd. Een korte beschrijving vindt u bij elke webstek. Deze wordt manueel opgesteld. Dit is een bron van vreugde voor elke bezoeker en webmaster. Zoveel bezoekers op het web moet u verdienen elke dag. Webguide heeft de ambitie de beste webgids te worden in het Nederlandstalige gebied.