KNUTSELEN
WEBGUIDE
PAGINA'S
Leningen
Kleurplaten
Puzzel
Peuter
Puzzelen
Onthaalmoeder
Provider
Allergie
Rijschool
Spam
Karate
Ergonomie
Laptop
Kiddostuff
Kiddostuff heeft naast kleurplaten en knutsels ook zelfontworpen brei- en borduurpatronen.
www.kiddostuff.nl
Knutselidee
Veel idee?n die je kan maken met simpele spullen. Je kan kaarten maken, kleuren, knippen en plakken en vouwen.
www.knutselidee.nl
Kinderpleintje
Kleurrijke startpagina met online spelletjes, kleurplaten en knutseltips voor kids.
kinderpleintje.com
KnutselSite
Website met leuke knutsels, stap per stap foto's begeleiden je tot een goed eind. Er komen regelmatig nieuwe knutsels online.
www.knutselsite.be
Knutseltip
Knutselen voor kinderen: knippen, plakken, vouwen,...
www.knutseltip.be
Zelf Maken
Alles om zelf te maken.
zelf-maken.jouwpagina.nl
CreaLief
Legt op een eenvoudige manier leuke knutselopdrachten uit; voorzien van foto's, lesvoorbereidingen en opgedeeld in thema's.
crealief.wordpress.com
 
Knutselen Winter
Leuke en leerzame knutselopdrachten voor peuters, kleuters en kinderen uit het basisonderwijs. Voor gezellig samen thuis knutselen of een leerzame les op school, kdv of bso...
www.knutselopdrachten.nl
 
Speelzolder
De site waar alles te vinden is: kleurplaten, puzzels, spelletjes, knutselen, gedichten, verhalen, moppen en nog veel meer.
www.speelzolder.be
 
Knutselen.com
Hier kan u een uitgebreid assortiment op het gebied van knutselmaterialen kopen.
www.knutselen.com
   Resultaten: 15
   Pagina: 1  2 
    
Voeg uw website toe Meld een gebroken link

Webguide is een Vlaamse zoeksite en online startpagina. Het is mogelijk om uw eigen website toe te voegen op deze website en zo bezoekers aan te trekken. Vind gemakkelijk de dingen die u wilt via onze zoekbox. Vele artikelen worden hier te koop aangeboden in winkels. Voor online shopping is de juiste plek op internet. Een ruim aanbod van producten en diensten komt u tegen op deze webstek. Kijk maar eens goed rond en sta verbaasd over wat u ziet. Deze webstek levert innovatieve oplossingen voor al uw problemen. Een rechtstreekse toegang tot handelsinformatie levert Webguide. Onze ambitie is de beste Vlaamse handelsgids en bedrijfgids te zijn. Handelaars in Vlaanderen en Nederland kunnen zich aanmelden. Uiteenlopende producten en diverse services staan vandaag in aanbieding. Binnenland en buitenland geven hun grootste geheimen prijs. Wij willen leren u te informeren over alles wat u goeddunkt. Bedrijven uit alle Vlaamse en Nederlandse gemeenten komen aan bod. Winkels en shops uit de hele Benelux bieden hun waren aan. Aanmelden wil niet zeggen dat u automatisch wordt opgenomen. Onze informatie is door mensen bezocht en ge?ndexeerd. Een korte beschrijving vindt u bij elke webstek. Deze wordt manueel opgesteld. Dit is een bron van vreugde voor elke bezoeker en webmaster. Webguide heeft de ambitie de beste webgids te worden in het Nederlandstalige gebied.