CONTACTEN
WEBGUIDE
PAGINA'S
Leningen
Leasing
Vrienden
Interieur
Onderneming
Antiquair
DVD
Spoorwegen
Verbouwen
Telefoonnummer
Telefoongids
Spyware

Ontdekkingsrijzen
Deze vzw richt activiteiten in voor Vlaamse alleenstaanden. Wij geloven in een systeem waar voldoende gelegenheid is om nieuwe mensen te ontmoeten. Een systeem waar er voldoende variatie is aan interessante ontmoetingsgelegenheden.
www.alleenstaanden.net
Easy Date
Leer op een snelle manier iemand kennen. Hier kan u zich inschrijven om deel te nemen aan een mega date die meestal in Antwerpen wordt georganiseerd.
www.easydate.be
Dreambirds
Een leuke chatsite voor jong en oud. Gezellig voor gewoon een kletspraatje in de chat, contacten, vriendschap of mischien wel een date. Gezelligheid staat hoog in het vaandel bij dreambirds.
www.dreambirds.nl
Color Friends
Color Friends is een organisatie die activiteiten organiseert in heel Vlaanderen. Wat dacht je van eens lekker gaan uiteten, een avondje cinema of een andere toffe uitstap? Waarbij je ook makkelijk in contact komt met nieuwe mensen.
www.colorfriends.be
Re-united People
Gratis wereldwijd zoeken naar vermiste of uit het oog verloren personen.
www.re-unitedpeople.com
Filipina Heart
Honderen leuke Filipijnse dames wachten op een contact met een man.
www.filipinaheart.com
   Resultaten: 6
   Pagina: 1 
    
Voeg uw website toe Meld een gebroken link

Webguide is een Vlaamse zoeksite en online startpagina. Het is mogelijk om uw eigen website toe te voegen op deze website en zo bezoekers aan te trekken. Vele artikelen worden hier te koop aangeboden in winkels. Groot is waarschijnlijk uw bewondering maar dat is geen uitzondering. Deze webstek levert innovatieve oplossingen voor al uw problemen. Via het menu aan de linkerkant kan u selecteren welke informatie u kan interesseren. Een rechtstreekse toegang tot handelsinformatie levert Webguide. Onze ambitie is de beste Vlaamse handelsgids en bedrijfgids te zijn. Handelaars in Vlaanderen en Nederland kunnen zich aanmelden. Uiteenlopende producten en diverse services staan vandaag in aanbieding. Binnenland en buitenland geven hun grootste geheimen prijs. In deze tijd komt het er meer dan ooit op aan goed ge?nformeerd te zijn. Winkels en shops uit de hele Benelux bieden hun waren aan. Bedrijven gids met extra info per rubriek en gerangschikt onderwerp. Aanmelden wil niet zeggen dat u automatisch wordt opgenomen. Hier krijgt u enkel resultaten van uw eigen streek. Een korte beschrijving vindt u bij elke webstek. Deze wordt manueel opgesteld. Dit is een bron van vreugde voor elke bezoeker en webmaster. Zoveel bezoekers op het web moet u verdienen elke dag. Elke webmaster ongeacht zijn lading vindt hier zijn gading. Webguide heeft de ambitie de beste webgids te worden in het Nederlandstalige gebied.