CHATBOXEN
WEBGUIDE
PAGINA'S
Wisselkoersen
Chatten
Chat
Chatbox
Chatrooms
Afslanken
Vliegmaatschappij
Woonkrediet
Reisbureaus
Ringtone
Beltoon
Counter
Dutchtalk
Een leuke Nederlands/Vlaamse chatbox waar je kan chatten met videochat of webcamchat.
www.dutchtalk.nl
Chat.be
De chatbox van Vlaanderen (Belgi?) en ver daarbuiten.
www.chat.be
Chatplaza
Chatbox met profielen. Een chat die vele mogelijkheden bied van gewoon gezellig chatten, eigen chatroom of zelfs je eigen webchat maken.
www.chatplaza.nl
Meidenchat
Chatbox voor meiden.
www.meidenchat.nl
 
Chatten.nl
De plek om interessante mensen in een gezellige omgeving te ontmoeten. Chat in een van de vele chat rooms. Ben jij nog geen member? Schrijf je dan gratis in, vul je persoonlijke pagina in en laat zien wie je bent.
www.chatten.nl
 
Chatplaza
De leukste chatbox van Belgie en Nederland waarbij vriendschap voorop staat. Je vindt er 28 rooms en de chat is ook bereikbaar via irc.chatplaza.nu (mirc). Er is ook een gastenboek en muziek kan je er ook beluisteren. Het is een geheel nieuwe webchat.
www.chatplaza.nu
 
MeetPlaza
Ontmoet vrijgezellen voor chat, activiteiten en liefde. Enkel serieuze kandidaten.
www.meetplaza.be
 
Totalchatten
Kom gezellig chatten bij Totalchat de gezelligste website met chat, spelletjes en gastenboek. Een forum om leuke dingen te posten, gratis muziek luisteren, maar natuurlijk ook gratis chatten in onze chatrooms.
www.totalchatten.be
 
Kom Gezellig Chatten
Gezellig chatten op chat zonder registratie. Op onze site heb je de mogelijkheid om jezelf te registeren, waarna je kan deelnemen aan de chat als lid, het forum, gastenboek, fotogallerij, games en andere extra's.
www.chat-ten.nl
 
Chat Belgie
Chatten in de leukste rooms van chat Belgie. Leer elkaar beter kennen, vindt je vriendschap koester het dan. vriendschap is onbetaalbaar. Let op met het delen van prive gegevens, niet iedereen is wie je denkt.
www.chat-belgie.be
   Resultaten: 16
   Pagina: 1  2 
    
Voeg uw website toe Meld een gebroken link

Webguide is een Vlaamse zoeksite en online startpagina. Het is mogelijk om uw eigen website toe te voegen op deze website en zo bezoekers aan te trekken. Vele artikelen worden hier te koop aangeboden in winkels. Groot is waarschijnlijk uw bewondering maar dat is geen uitzondering. Deze webstek levert innovatieve oplossingen voor al uw problemen. Via het menu aan de linkerkant kan u selecteren welke informatie u kan interesseren. Een rechtstreekse toegang tot handelsinformatie levert Webguide. Onze ambitie is de beste Vlaamse handelsgids en bedrijfgids te zijn. Handelaars in Vlaanderen en Nederland kunnen zich aanmelden. Uiteenlopende producten en diverse services staan vandaag in aanbieding. Binnenland en buitenland geven hun grootste geheimen prijs. In deze tijd komt het er meer dan ooit op aan goed ge?nformeerd te zijn. Winkels en shops uit de hele Benelux bieden hun waren aan. Bedrijven gids met extra info per rubriek en gerangschikt onderwerp. Aanmelden wil niet zeggen dat u automatisch wordt opgenomen. Hier krijgt u enkel resultaten van uw eigen streek. Een korte beschrijving vindt u bij elke webstek. Deze wordt manueel opgesteld. Dit is een bron van vreugde voor elke bezoeker en webmaster. Zoveel bezoekers op het web moet u verdienen elke dag. Elke webmaster ongeacht zijn lading vindt hier zijn gading. Webguide heeft de ambitie de beste webgids te worden in het Nederlandstalige gebied.