APOTHEKER
WEBGUIDE
PAGINA'S
Hosting
Boekwinkel
Cadeau
GSM
Pony's
Gezondheid
Autoverhuur
Publiciteit
Geboort
Immobilien
BTW-nummers
Telefoongids
Apotheek.be
Alle informatie voor apothekers. Deze site geeft een overzicht van de wachtdiensten, alsook links naar websites van apotheken en hulpdiensten en tevens gezondheidsweetjes.
www.apotheek.be
Orde Van Apothekers
Website van de orde der apothekers. Deze orde is belast met het opstellen en controleren van een deontologische code voor het apothekersberoep en wil de commercialisering van het beroep tegengaan.
www.ordederapothekers.be
Farmaka
Centrum voor onafhankelijke geneesmiddeleninformatie. Deze vzw heeft tot doel het promoten van rationeel medicijnengebruik. De vereniging verstrekt onafhankelijke informatie over verantwoord gebruik van medicamenten.
www.farmaka.be
Online Apotheek Viata
Gratis online advies. Voor 19u besteld, morgen in huis! Groot aanbod, alles op voorraad. Viata, jouw online apotheek.
www.viata.be/online-apotheek
 
Kava
Koninklijke apothekersvereniging van Antwerpen. Deze vereniging staat ondermeer in voor boekhouding, secretariaat, tarifering, jobdienst, beroepsontwikkeling en ICT.
www.kava.be
 
Apotheek Covemaeker Tina te Gent
Deze apotheek is gelegen in de Rooigemlaan te Gent: gemakkelijk te bereiken langs de ring.
www.apotheektinacovemaeker.be
 
US Pharmacist
Engelstalige artikels en informatie voor apothekers. Deze website bevat vele klinische artikelen over geneesmiddelen.
www.uspharmacist.com
 
Online Apotheek Babyfarma
Babyfarma is een online apotheek voor toekomstige mama's, nieuwe mama's en baby's. We bieden een ruim assortiment babyvoeding, voedingssupplementen, geneesmiddelen en verzorgingsproducten.
www.babyfarma.be
 
24Pharma Belgi
24Pharma is uw Belgische online apotheker. Met een fysieke vestiging te Haasdonk alsook een webshop met meer dan 10.000 voedingssupplementen en geneesmiddelen, kunt u bij het team van 24Pharma steeds terecht voor advies.
www.24pharma.be
 
Online Apotheek - Drogisterij
Online apotheek, gratis verzending. Goedkoopste in Benelux.
www.instapharma.be
   Resultaten: 14
   Pagina: 1 
    
Voeg uw website toe Meld een gebroken link

U kan hier relevante informatie vinden over alle mogelijke onderwerpen. Vind gemakkelijk de dingen die u wilt via onze zoekbox. De opgelijste shops bieden vele kwalitatieve producten aan. Kijk maar eens goed rond en sta verbaasd over wat u ziet. Webguide is een algemene informatiesite over uiteenlopende onderwerpen en materies. Voor elke kwestie groot of klein, moet u vanaf nu hier zijn. Aan online winkelen en shopping wordt een nieuwe dimensie verschaft. Vernieuwing is ons codewoord, maar misschien denkt u: dat is enkel zoals het hoort. Een rechtstreekse toegang tot handelsinformatie levert Webguide. Handelaars in Vlaanderen en Nederland kunnen zich aanmelden. In deze tijd komt het er meer dan ooit op aan goed ge?nformeerd te zijn. Wij willen leren u te informeren over alles wat u goeddunkt. Hier krijgt u enkel resultaten van uw eigen streek. Zoveel bezoekers op het web moet u verdienen elke dag. Webguide heeft de ambitie de beste webgids te worden in het Nederlandstalige gebied.